Polední menu varianta 202203-04
PONDĚLÍ
Polévka / Předkrm
Fazolová polévka z Asturie s chorizem a vepřovým kolenem
Topinka s rajčaty, šunkou Jamón Ibérico a sýrem
Hlavní chod
Spaghetti alla carbonara
Krémová rýže s kousky čerstvých ryb a kalamáry/p>
ÚTERÝ
Polévka / Předkrm
Špenátová polévka s čerstvým sýrem zjemněná smetanou
Míchaný salát se smaženým kuřecím masem a sušenými rajčaty
Hlavní chod
Smažené kalamáry s rajčatovými topinkami a česnekovou omáčkou aioli
Vepřová kotleta s bylinkovou salsou chimichurri a pečenými bramborami
STŘEDA
Polévka / Předkrm
Španělská česnečka s červenou paprikou a ztraceným vejcem
Salát Caesar s marinovaným kuřecím masem a krutony
Hlavní chod
Pečené kuře plněné sýrem, bazalkou a rajčaty servírované s restovanou zeleninou
Čerstvý rybí filet na bílém víně s vařenými bramborami
ČTVRTEK
Polévka / Předkrm
Rustikální španělská polévka s kousky zeleného chřestu a vejcem
Gratinovaný lilek s rajčatovou omáčkou a parmazánem
Hlavní chod
Frito marinero (restovaná ryba s kalamáry, zeleninou a bramborami)
Valencijská paella s kuřecím masem, zeleninou a šafránem
PÁTEK
Polévka / Předkrm
Rajčatový krém s bazalkou a olivovým olejem
Míchaný salát s rybím ceviche a rajčaty
Hlavní chod
Pinsa se šunkou Jamón Ibérico a cherry rajčaty
Smažené kalamáry s rajčatovými topinkami a česnekovou omáčkou aioli