Polední menu varianta 1
Pondělí
polévka / předkrm
Krémová rajčatová polévka s bazalkovým pestem a parmazánem
Salát Caesar s marinovaným kuřecím masem a krutony
hlavní chod
Cannelloni plněné pomalu taženými hovězími líčky a houbami
Fish & chips s naší domácí tatarskou omáčkou
Úterý
polévka / předkrm
Polévka ze španělských bílých fazolí se zeleninou, chorizem, jelitem a slaninou
Salát z pečené červené řepy s pomerančem a kozím sýrem
hlavní chod
Masové kuličky s jemnou omáčkou a bramborovým puré
Španělská rýže s kalamáry a česnekovou omáčkou aioli se sépiovým inkoustem
Středa
polévka / předkrm
Naše gulášová polévka ve španělském stylu
Salát tabouleh z kuskusu se sýrem feta
hlavní chod
Boeuf bourguignon s restovanou zeleninou a pečenou rýží alla pilaf
Španělská caldereta z čerstvých ryb a slávek
Čtvrtek
polévka / předkrm
Hustá čočková polévka s pancettou a restovanou zeleninou
Salát z restovaného lilku se sýrem a jemným dresinkem
hlavní chod
Pečené kuře se zeleninou, omáčkou z bílého vína a krémovými bramborami
Rybí řízek s naší tatarskou omáčkou a vařenými bramborami
Pátek
polévka / předkrm
Míchaný salát se španělskou sušenou šunkou, sýrem a oreganovým dresinkem
Krémová španělská rýže s krevetami a kuřecím masem
hlavní chod
Vepřová kotleta s restovanou zeleninou a pepřovou omáčkou
Smažené kalamáry s rajčatovými topinkami a česnekovou omáčkou aioli