Norský týden – 7. – 11. 11. 2017

 V Novinky

Po roce bychom vás opět chtěli pozvat na norský mořský týden. I tento rok budu vařit s mým přítelem Terje Smedhaugem z norského Bergen cateringu – Tre Skarpe Kniver. Pokud vše vyjde dle plánu mohl by být letos na menu i sob. Sobí maso má temně červenou barvu a je křehké a vláčné. Má zajímavou chuť a také je velmi zdravé. Obsahuje totiž velké množství nenasycených mastných kyselin, tedy tuků, které jsou pro náš organismus žádoucí. Napomáhá snižování cholesterolu. Má také ve srovnání s jinými druhy mas větší množství minerálů a vitamínů. Celkově má sobí maso vysokou kvalitu. Nezapomeňte si rezervovat místa předem na telefonu 380 427 999.  Menu budeme připravovat po celý týden od úterý do soboty a bude upřesněno během října.

Nedávno publikované příspěvky

Napište hledanou frázi a stiskněte Enter