Steakové menu 29. 11. – 3. 12
Vážení hosté, rádi bychom Vás pozvali na týden s hovězími steaky. Kvalitní maso z chovu Aberdeen Angus ze šumavského Hyršova, kde je maso poraženo i necháno zrát ve visu od 4 do 8 týdnů při suchém zrání. Maso je unikátní svou chutí a šťavnatostí, která vyniká právě suchým zráním.
Steak Tomahawk* vysoká a nízká roštěná s kostí se speciálně vysokým řezem.
K ochutnání budou části:
květové špičky, vysokého roštěnce, svíčkové.
Doporučujeme všem našim hostům rezervovat si místo a svůj kousek masa předem. Speciálně u steaku Tomahawk se jedná o speciální kus, který máme jen v omezeném množství (počtu)**.
Těšíme se na Vás, Vaše Bohemka.
*Vhodné pro dva velké jedlíky nebo stolek čtyř gurmánů, kteří si chtějí vychutnat nejlepší část hovězího.
**Steakový týden bude probihat od 29.11. do 3.12. nebo do vyprodáni zásob.