Polední menu varianta 4
Pondělí
polévka / předkrm
Rýžový salát s rajčaty a tuňákem
Hustá polévka z fazolí pinto
hlavní chod
Paella s kuřecím a vepřovým masem, restovanou zeleninou a šafránem
Pinsa se 4 druhy sýra a bazalkou
Úterý
polévka / předkrm
Zeleninová polévka s dýní, cizrnou a curry
Řecký salát s rajčaty, okurkou, sýrem feta a olivovým olejem
hlavní chod
Smažený marinovaný žralok s naší tatarskou omáčkou a míchaným salátem
Zapečená vejce se šunkou, zeleninou a rajčatovou omáčkou
Středa
polévka / předkrm
Poctivá bramborová polévka se zeleninou
Salát caprese s rajčaty, mozzarellou a bazalkovým pestem
hlavní chod
Restovaná vepřová pečeně s pečenými paprikami, omáčkou chimichurri a bramborami
Čerstvá ryba s bramborami v galicijské omáčce
Čtvrtek
polévka / předkrm
Tosta de escalivada (španělská topinka s pečeným lilkem, paprikou a cibulí)
Špenátová polévka s cizrnou a čerstvou treskou
hlavní chod
Frito mallorquín (směs smažených brambor, vepřového masa, jater a zeleniny)
Grilovaný losos se zeleninovým ratatouille a citronem
Pátek
polévka / předkrm
Houbová polévka s bramborami
Šunkové rolky plněné bramborovým salátem
hlavní chod
Pinsa La Bodega (s pečenou zeleninou a rajčatovou omáčkou)
Smažené kalamáry s rajčatovými topinkami a česnekovou omáčkou aioli