Polední menu varianta 2
PONDĚLÍ
Polévka / Předkrm
Fazolová polévka z Asturie s chorizem a sušenou šunkou
Topinka s rajčaty, šunkou Jamón ibérico a sýrem
Hlavní chod
Spaghetti alla carbonara
Krémová rýže s kousky čerstvých ryb a kalamáry
ÚTERÝ
Polévka / Předkrm
Krémová špenátová polévka s čerstvým sýrem
Míchaný salát se smaženým kuřecím masem a sušenými rajčaty
Hlavní chod
Papriky plněné mořskými plody servírované s rýží
Vepřová kotleta s omáčkou chimichurri a pečenými bramborami
STŘEDA
Polévka / Předkrm
Polévka „marmitako“ z lososa a brambor
Salát Caesar s marinovaným kuřecím masem a krutony
Hlavní chod
Pečené kuře plněné sýrem, bazalkou a rajčaty servírované s restovanou zeleninou
Rybí filet na česneku s vařenými bramborami
ČTVRTEK
Polévka / Předkrm
Španělská česnečka s červenou paprikou a ztraceným vejcem
Zelenina smažená v tempuře s omáčkou romesco
Hlavní chod
Frito marinero (restovaná ryba s kalamáry, zeleninou, fenyklem a bramborami)
Valencijská paella s kuřecím masem, zeleninou a šafránem
PÁTEK
Polévka / Předkrm
Rajčatový krém s bazalkou a olivovým olejem
Míchaný salát s lososem a vařeným vejcem
Hlavní chod
Pinsa se šunkou Jamón ibérico a cherry rajčaty
Smažené kalamáry s rajčatovými topinkami a česnekovou omáčkou aioli
Cena 169 Kč (1 předkrm nebo polévka + 1 hlavní chod)